Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Evenimente (19)

Xstars
Published in Evenimente

ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT, in calitate de partener strategic, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania – OPTBR, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc – FPTR, si Asociatia Nationala de Turism Rural si Ecologic – ANTREC, in calitate de parteneri au placerea de a va invita sa participati, in perioada 22 - 25 Februarie 2018 la cea de-a 39-a editie a:

TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI
Editia de Primavara


Organizat de Romexpo de doua ori pe an, targul va prezenta cele mai noi si interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, precum si prestatorilor de diverse servicii in turism sau autoritatilor de turism locale, nationale si internationale. De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu.

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le va inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Detalii gasiti pe pagina www.targuldeturism.ro

Xstars
Published in Evenimente

Consiliul Județean Maramureș se dedică păstrării și promovării patrimoniului cultural și natural al Maramureșului.

Xstars
Published in Evenimente

Ediţia a XII-a, Băile Balvanyos Judeţul Covasna 24-26 februarie 2017.

Promovarea şi păstrarea tradiţiilor gastronomice, culturale şi folclorice de iarnă ale fiecărei localităţi, atât din ţară cât şi din străinătate.

Xstars
Published in Evenimente

Programele “O săptămână de refacere în stațiunile balneare”, “Decada balneară”, “Hai la băi!” și “Wellness balnear” sunt valabile pentru perioada 20 ianuarie – 30 aprilie 2017.

Xstars
Published in Evenimente

Voucherele de vacanță sunt scutite de plata contribuțiilor patronale și salariale în limita a 7500 lei anual, pentru fiecare angajat. Companiile din mediul privat, care acordă salariaților vouchere de vacanță, înregistrează economii de 40% din bugetul alocat acestora, comparativ cu valoarea acordata prin prime – plata cash. Profitul obținut de acestea, prin acordarea voucherelor de vacanță în locul primelor, reprezintă majorarea bugetului de investiții.

Detalii aiciaici.

Xstars
Published in Evenimente

În perioada 16-19 februarie 2017 se va desfășura la Romexpo  – TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI - TTR 2017– ediția de primăvară.

 Expozitie internationala dedicata tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzand in tematica: agentii de turism si touroperatori, autoritati si asociatii profesionale din turism, participari oficiale si regionale, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice si complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane si campinguri, servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport in turism, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, promovare si marketing turistic.

La targ vor expune cele mai importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, organizatii de promovare a turismului din strainatate, oficii, organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania, dar si prestatori de servicii de transport, de cazare si de agrement. In acelasi timp, vor fi prezente edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.

Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul de primavara/vara atat în Romania, cat si în strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc.

Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul “instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Organizatorii vor prezenta, si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare, expozitii de fotografie.

 

Xstars
Published in Evenimente

Timp de două zile, pe 3 și 4 septembrie, în parcul Izvor din București, are loc festivalul biciclistilor.

Xstars
Published in Evenimente

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România lansează o nouă campanie de programe în perioada 15.09 -10.12.2016, destinate valorificării capacităților de cazare și tratament din stațiunile românesti oferind astfel posibilitatea celor interesați să aibă vacanțe de sănătate la tarife atractive.

Xstars
Published in Evenimente

Staţiunea turistică Straja mai este de asemenea cunoscută şi datorită procesiunii "Drumul Crucii" organizată în Vinerea Mare a Sărbătorilor Pascale. Anual, în Vinerea Mare are loc "Drumul Crucii", singurul pelerinaj ortodox din România care străbate muntele Straja, pană la schitul construit în vârful muntelui. Drumul Crucii a fost iniţiat după ce s-a finalizat construcţia schitului din masivul Straja. De atunci se reface drumul parcurs de Mântuitorul Isus Hristos cu cele 14 popasuri. La fiecare dintre acestea există câte un basorelief care simbolizează scena respectivei opriri făcute de Mântuitor în drumul său către muntele Golgota. La fiecare basorelief soborul de preoţi care participă la procesiune se opreşte pentru a se ruga an de an, circa 4 000 de persoane şi 20 de preoţi participă la procesiunea Drumului Crucii din Straja.

Ei duc pe umeri o cruce în mărime naturală, în care se găsesc încastrate părticele din crucea pe care a purtat-o Mântuitorul şi pe care a fost răstignit pe Golgota. Crucea se găseşte în Schitul Straja.

Evenimentul va avea loc la 29.04.2016.

Xstars
Published in Evenimente

În perioada 22-28 februarie 2016., România va găzdui Campionatul Mondial de Schi Nordic pentru juniori si tineret sub 23 de ani. Acesta se va desfășura în următoarele locații: prin Râșnov, Predeal și Fundata.

La Râșnov, pe Baza Olimpică de trambuline de pe Valea Cărbunării vor avea loc sărituri cu schiurile.

La Predeal se vor desfășura probele de schi fond, din cadrul combinatei nordice, iar probele de schi fond vor avea loc la Arena Sportivă Cheile Grădiștei Fundata.

Spectacolele de gală de deschidere și de închidere ale Campionatul cât și Festivitățile de premiere din cadrul Campionatelor Mondiale de Schi Nordic pentru Juniori si Tineret 2016, vor avea loc la Predeal.

Page 1 of 2

Cauta cazare

Ultimele comentarii

  • Aqvatonic Med Spa 1 Comment(s)
    Written by elek On 02 May 2018 0 Vote(s)
    Pentru a petrece sarbatorile pascale la mare am al...

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30