Bike Fest 2016

01/09/2016
Rate this item
(0 votes)

Timp de două zile, pe 3 și 4 septembrie, în parcul Izvor din București, are loc festivalul biciclistilor.

BikeFest este locul în care bicicliștii adevărați își dau întâlnire, este evenimentul pe care nu ai voie să îl ratezi. BikeFest înseamnă urban race prin curtea Palatului Parlamentului, locul unde găsești cele mai fun competiții, activități de relaxare, muzică și multe, multe premii.

Locul de întâlnire: parcul Izvor!

Ce găsești la BikeFest?

Urban Race – MTB Race & ROAD Race. Anul acesta avem sprijinul și experiența echipei de la Prima evadare, așa că o să ai parte de o super competiție prin curtea Palatului Parlamentului. Nu îți trebuie decât o bicicletă de MTB sau o cursieră pentru a te înscrie în cursa de MTB sau în cea de Road, sau de ce nu, în ambele curse!

Știm că ai o inimă mare și că vrei să ajuți niște copii frumoși. În fiecare an, Green Revolution donează biciclete tinerilor sau copiilor care au mare nevoie. Noi avem nevoie de tine ca să putem îndeplini dorințele celor mici. Vino împreună cu alți 19 prieteni, căci pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur vom dona o bicicletă unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distanțe de câțiva km între școală și casă. Vă așteptăm în număr cât mai mare, de biciclete ne ocupăm noi.

Vrei să vezi ce pot face bikerii cu o bicicletă și multă pasiune? La BikeFest vin cei mai tari bicicliști de care o să auzi și îți vor arăta cele mai noi și mai cool stunt-uri și trick-uri. Împreună vom participa la cea mai rapidă competiție, Speed Race și ne vom distra cu Doi pe bicicletă, cea mai amuzantă competiție dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Instructorii World Class încing atmosfera la cel mai mare maraton de cycling și aerobic. 300 de biciclete, 6 ore de pedalat, oameni care iubesc mișcarea și pedalatul, și o explozie de energie cum nu o să mai întâlnești nicăieri.

Între timp, dacă ai chef să-ți scoți bicicleta în oraș, poți să o personalizezi, să o repari sau să o vinzi la talcioc, dacă te-ai plictisit de ea, poți să-ți cumperi una nouă, căci avem și zonă de bike expo.

BikeFest este despre oameni frumoși și pasiunea pentru pedale, este despre timp petrecut în comunitatea numeroasă din care faci parte, despre mișcare, distracție, relaxare și bună dispoziție. Vom sărbători timp de 2 zile participând la concursuri antrenante, vom fredona împreună cu trupe cunoscute, ne vom relaxa și bucura împreună de cel mai mare festival urban dedicat bicicliștilor.

Știm că biciclistele sunt mereu chic, așa că le așteptăm în zona târgului de handmade pentru a se accesoriza cu cele mai frumoase brățări, genți, tricouri, medalioane și broșe, toate cu și despre biciclete.

Pe 3 și 4 septembrie, la BikeFest, șansele tale de câștig sunt foarte mari. Pregătim multe premii și tombole pentru toată lumea. Avem rezervate pentru voi numeroase premii, biciclete, accesorii și obiecte dedicate bicicliștilor care completează biletul de tombolă.

Anul acesta, trebuie să fii la BikeFest!

Publicat de către Radu Octavian

Website: http://www.bikefest.ro

Read 1441 times

Cauta Cazare

Filter result

Cauta cea mai buna oferta

Arata Harta