Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Evenimente (19)

Xstars
Published in Evenimente

Consilul Local și Primarul comunei Valea Călugăreasca vă invită pe 25-27 Septembrie 2015 în Parcul de agrement la Sărbătoarea Vinului.

Sărbatoarea Vinului, editia a XIV-a.

Manifestare complexă, de nivel judetean: târg de vinuri, struguri si alte produse agricole, concursuri, spectacole folclorice, expozitii, distractii, dans, foc de artificii.

Sărbătoarea Vinului are menirea de a promova obiceiurile şi tradiţiile producătorilor autohtoni de produse specifice toamnei, precum pastramă, cârnați, brânzeturi, cașcavea, carne macră, kurtos, struguri, vin, must și mititei. Fără pic de bere! Peste 20 de producători de licoarea lui Bachus, majoritatea din zonă, îşi expun băuturile şi îşi aşteaptă clienţii. Totul este pe gustate. Chiar dacă nu sunt cozi la tarabe, oamenii vin şi din alte judeţe ale ţării pentru a cumpăra vin produs în gospodăriile oamenilor.

Xstars
Published in Evenimente

A inceput campania "Litoralul pentru toti" editia de vară-toamnă cand se acordă reduceri pentru sejururi după sezon. Perioada de valabilitate a campaniei este 29.08-01.10.2016. Puteti solicita informatii suplimentare la agentiile de turism. Sejururi de minim 6 nopți.

Xstars
Published in Evenimente

Primăria Municipiului Mangalia împreună cu Asociația „România – Dacia Casa Noastră” în Capidava vă invită să luați parte la Festivalul Antic de la Neptun. În cadrul acestuia, atât turiștii prezenți pe litoral cât și localnicii se vor putea bucura de numeroase suprize pregătite de organizatori.

Zilnic, începând cu orele 9:30 până la lăsarea serii, vizitatorii vor putea asista la demonstrații de lupte daco-romane și parade.

De asemenea, organizatorii vă invită să luați parte la diverse activități specifice perioadei antice, cum ar fi școala de gladiatori, atelierele de ceramică sau lecții de tir cu arcul.  

Evenimentul se va desfășura timp de două luni, în perioada 1 iulie – 31 august, în zona La Steaguri din stațiunea Neptun.

Xstars
Published in Evenimente

Programul special "Vacanţe la ţară", organizat în această toamnă de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, se desfăşoară între 4 septembrie şi 18 noiembrie şi oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la:

-pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană.

-pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 195 lei/ persoană.

Pachetul de servicii include cazarea în cameră dublă şi micul dejun.

ANTREC România oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale, în parteneriat cu MDRT, care asigură suportul de promovare pentru pensiunile din program.

Aceste programe oferă posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici. Ediţiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%.

Filialele ANTREC care participă în acest program sunt: Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.

Xstars
Published in Evenimente

IANUARIE

Serbările Zăpezii - Bran,Pârtia Zănoaga  în perioada 23 ianuarie - 17 februarie 2015

FEBRUARIE

Festivalul Internațional Pomana Porcului - Băile Balvanyos - Complex Cetate, Judeţul Covasna în perioada 21 - 22 februarie 2015

 MARTIE

Expoziția GASTROPAN se va desfășura la Centrul Expo President din TÂRGU MUREȘ în perioada 19-21martie 2015

Page 2 of 2

Cauta cazare

Ultimele comentarii

  • Aqvatonic Med Spa 1 Comment(s)
    Written by elek On 02 May 2018 0 Vote(s)
    Pentru a petrece sarbatorile pascale la mare am al...

Calendar

« February 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29